- 250 g brašna
- 1 prašak za pecivo
- 1 kašičica soli
- biber
- 1 limun
- 2 jajeta
- 2 dl kisele pavlake
- 0,5 dl maslinovog ulja
- 150 g tunjevine iz konzerve
- 50 g kapara
- 1 veza vlašca
U jednoj posudi pomešati brašno, prašak za pecivo, so i biber, a u drugoj sjediniti jaja, kiselu pavlaku, ulje i isceđen sok jednog limuna. Sjediniti ove dve smese, dodati sitno naseckan vlašac, 50 g kapara i oceđenu, naseckanu tunjevinu. Masu mešati dok se sve lepo ne sjedini. Razliti u korpice za mafine i peći na 180 C oko 20-25 minuta.
Odlično !!
ReplyDeleteBaš mi je ovo dobra kombinacija!
ReplyDeletekombinacija tunjevine sa kaparima je sigurno preukusna, na slici djeluju mmmh :) Jos nikad nisam jela muffine sa ribom, ali me ovaj recept navodi da to sto prije isprobam!
ReplyDelete