Za pljeskavice:
- 500 g mlevene teletine
- 1 kašika Vegete pikant
- 1 jaje
- 3 češnja belog luka
- 1 kašika naseckanog peršuna
- 100 g Feta sira
- 100 g svežeg kravljeg sira
- prezle
- ulje za pečenje
Prilog:
- 6 većih krompira
- 3 supene kašike maslinovog ulja
- 1 kašika Vegete mediteran
- 2 k.kašike ruzmarina
Mleveno meso staviti u dublju činiju, dodati vegetu, protisnuti beli luk, peršun, Fetu, beli sir i jaje. Smesu dobro izmešati i ostaviti da stoji oko pola sata. Od pripremljene smese oblikovati odreske, uvaljati ih u prezle i peći na zagrejanom ulju sa svake strane oko 7-8 minuta. Krompire oljučtiti, iseći, i preliti mešavinom maslinovog ulja, ruzmarina, i Vegete mediteran. Tepsiju obložiti papirom za pečenje, krompire izručiti u tepsiju i peći na 200 C.
what is the best way to realize my goal
ReplyDeleteall that you want , go to "http://www.vogmall.com/" Nike shoes,Adidas shoes ,Air Jordan shoes LV handbag